Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pax et bonum!

Áldás, békesség!

  

  Egy levél részlettel szeretném szívem örömét megosztani minden testvéremmel és ide látogatóval, melyet egykor egy klarissza apácának címeztem.
Ebben a pár sorban minden boldogságom és vágyódásom benne van Istenünk felé. Soha el nem múló szeretettel hoztam létre e honlapot Atyánk és az ő szent Fia, Urunk Jézus Krisztus dicsőítésére mert ez az út melyen elindított mindennél szebb és fontosabb az életemben.
  Összetört szívvel és lélekkel várom keresztelésemet, azt a napot, melyen két Szív fog találkozni, két Lélek fog eggyé válni. 
Hogy azután merre visz az utam, és mi lesz életem végállomása, az a hit titka marad.

 

"érezni szeretném az Úr Jézus jelenlétét magam körül, a ház minden sarkában. Vele szeretnék ébredni és elaludni, az Ő oldalán szeretnék lépkedni életem útjain. Nincs szükségem semmire, csak Őrá és mindarra, amit Ő adhat nekem. Sokszor találkoztam már az Úrral, embertársaimban hajolt le hozzám nem is egyszer és nem volt, nincs olyan helyzet az életemben, ahol Ő ne lenne ott.
  De én még ennél is többre vágyom vele"  (2011.05.03.)

 

Egész bensőmmel átadom magam Neked Jézusom, karjaidba, tekintetedbe, lelkedbe és szívedbe adj helyet nekem, bűnös embernek.
Emberré lettél énérettem is, drága véreddel megváltottál és megmentettél, életet adtál nekem. Minden nap Benned örül a szívem!

 

 

Leborulva áldlak

 

 

 

irgalmassag.jpg

 

 

 

 

                                                                                                    

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Klarissza rendház