Szombat esti örömök

2023.04.29

Micsoda este! Lázasan készülődöm a holnapi szentmisére Ferenc pápával és közben annyi de annyi minden kavarog bennem! Oly nehezen és vészesen kezdődött ez az új év számomra betegségem miatt de húsvét örömét már nagy boldogságban, békességben tölthettem, most pedig szívvel-lélekkel a holnapi szentmisére is készülődhetek! Annyi csodás dolog ért már ennek az új évnek az első négy hónapban hogy nem is győzök hálálkodni Istenemnek! Nem érdemlek én ennyi jót és mégis minden nap kapok valami égi ajándékot! Nagyon boldog és hálás vagyok! Ennek az évnek a kezdete rendkívüli volt és hiszem az év többi napján is fognak még örömteli események várni! 
 

Istenem! Oly csodálatosak a napjaim veled! Engedted hogy meggyógyuljak betegségemből, lehajoltál hozzám mikor aggódva tekintettem az elkövetlező napjaim elé, átöleltél és oltalmaztál engem mindenféle bajtól és veszedelemtől! Nem érdemlek ennyi jót, hiszen látod a bűneimet, a hibáimat, a gyengeségeimet és mégis minden nap úgy érzem mintha óvó tekintetedet rám szegeznéd és védelmezőn kísérnél mindenhová! Én igyekszem minden erőmmel azon lenni hogy jobb szolgád legyek aki valóban méltó ennyi jóra és szeretetre Tőled!
Nem tudom mit mondhatnék még ennyi jó után amit kaptam és kapok minden nap, talán csak annyit, hogy a szívem, a lelkem és az életem is a Tiéd! Szeretlek Istenem!